Modele capcane sobolani

  • 未分类
  • 发表于 5个月前 (02-16)
  • 231次浏览
  • 暂无评论

Capcanele sunt dispozitif cu ajutorul carora se captureaza sau elimina daunatorii. Acestea pot actiouna impotriva insectelor taratoare, rozatoarelor (soarecilor, Sobolani si nu numai), pisicilor, cainilor, Serpilor, si oricarui Alt décourateur care poate fi Prins de adeziv sau de captana. -Capcane adezive: acestea pot avea un suport solide pe care se adauga adezivul cu atractant sau Momela pentru intimiator. Acestea pot fi sub forma de Tavita, placaj, o bucata de lemn pe care se aplica adezivul, capcane adezive DIN matériau plastique Care are deja o suprafata adeziva sau capcane adezive DIN hartie plastifiata. Adezivul nu este toxique sau periculos pentru mediul inconjurator sau animalele de companie. Aceste capcane sunt ideale pentru folosirea in gospodarii, depozite si magazii, Dar Si in zoneLe unde capcanele clasice nu pot fi folosite. Aceste capcane pot fi si cu atractant, avand in compozitia Lor o substanta ce poate fi un stimul pentru “Prada”. Acest actractant este ori alimentar (momeala sau Aroma de aliment ce atrage daunatorul vizat) sau poate fi un atractant sexuel (feromoni Care atrag daunatorul). -Capcanele mecanice: acestea sunt ideale pentru capturarea si exterminarea rozatoarelor (soareci, Sobolani si nu numai) sau a cartitelor. Acestea pot fi utilizate répétitiv fiind mult mai viabile DIN Punct de l`Economic decat cele de l`adezive, care pot fi utilizate doar pana cand suprafata adeziva este acoperita.

Acest lucru se poate intampla de cele mai mult ori dupa prima captura. Capcanele mecanice INSA pot fi reutilizate de nenumatate ori, singurul lucru ce trebuie schimbat este momeala, care poate fi momeala alimentara sau atractant cu feromoni. -Capcanele autoblocante: sunt capcanele multiples pentru soareci, Sobolani, pisici, Caini sunt denumite si capcane de Tip cusca. Acest Tip de Capcana doar captureaza animalul vizat fara a-l Rani. Sunt prévenant varianta Ecologica a Capcanelor mecanice, daunatorul vizat nu este RANIT si poate fi Eliberat intr-o Zona indepartata de locuinta sau spatiul protejat. Pentru o eficienta crescuta a capcanei si pentru a atrage daunatorul se foloseste momeala, aceasta poate fi alimentara sau cu feromoni. . In functie de tipul de actiune a capcanei, acestea pot fi clasificate in urmatorul fel: Capcana Mecanica pentru rats cum functioneaza: Capcana refolosibila actionata cu arc Care UCIDE rats in momentul capturarii. Dintii SAI asigura o prindere ferma. Se fixeaza.. castorilor, dihorilor, iepurilor, marmotelor, opossumilor, pisicilor, ratonilor, Tatu, vulpilor.

Capcana Mecanica rats Sicur Trap maxy cum functioneaza: Capcana de skáptô pentru rats refolosibila actionata cu arc Care UCIDE rats in momentul.. . Capcana pentru capturarea soarecilor TTP37 DESCRIERE: Capcana este realizata DIN Metal si lemn. Modalitatea de folosire este foarte simpla, in intériul capcanei amplasandu-se momeala..